• Header1
  • Focus Apps op tablet en smartphone
  • Header2

Complimententaart voor PepsiCo

Complimententaart

“De Complimententaart” is een nieuw initiatief van de LinkedIn Group Klachtenmanagement. “De Complimententaart” wordt uitgereikt aan een persoon of een afdeling binnen een organisatie die zich heeft ingezet om Klachtenmanagement naar een hoger niveau te tillen.

Dat kan door heel eenvoudige zaken zijn, extra inzet of misschien juist wel door een heel leuk initiatief.
Gewoon kleine en grote zaken die best eens extra aandacht verdienen.

Een van de inzendingen voor deze maand kwam van Nina van Zomeren, Consumer Care Manager bij PepsiCo Nederland BV. Zij nomineerde haar 2 teamleden; Dien Combé en Mieke van der Wal.

Zowel Dien als Mieke zijn topdames. Ze hebben de afgelopen jaren de hoeveelheid klantcontacten sterk zien oplopen. Met het hoogtepunt qua drukte de afgelopen zomervakantie. Beiden hebben gedurende deze periode alles op alles gezet om alle contacten toch binnen afgesproken termijn weten te beantwoorden. Dit doen ze beiden met passie en overgave, waarbij ze staan voor de Pepsico merken en de consument altijd eerlijk en oprecht bejegenen.

De verrassing was dan ook groot toen Dave Wurms, beheerder van de Linkedin Group, vanochtend de beide dames kwam verrassen met een grote Complimententaart voor de gehele afdeling. Zeker gezien het feit dat de dames nogal bescheiden van aard zijn. Des te meer reden om ze eens extra in het zonnetje te zetten.

Kijk hier voor de foto’s: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.714242471938761&type=1

Dien en Mieke, gefeliciteerd! Namens Linkedin Group Klachtenmanagement

PS:
- Heeft u een collega die uitzonderlijke klachtenmanagement kwaliteiten heeft? 
- Kent u een klachtenmanagement initiatief wat eens goed in de schijnwerpers mag staan?
- Of kent u een bedrijf wat volgens u uitblinkt in klachtenmanagement?

Laat het ons weten met een korte motivatie via het contactformulier en wie weet wordt uw suggestie wel beloond met een heerlijke taart. 

 

Contact
Crown Business Center
Welcome CCS
Ericssonstraat 2

5121 ML RIJEN
T 013-571 88 44