• Header1
  • Focus Apps op tablet en smartphone
  • Header2

Motip Dupli 5 jaar klant bij Welcome CCS

Onlangs konden we dit jubileum vieren; al 5 jaar werkt Motip Dupli enthousiast samen met Welcome CCS.

In 2011 begon de samenwerking en sindsdien zet Motip Dupli de Klachtenmanagement software van Welcome CCS (SCM7) in voor alle klachten en meldingen.

Wij zijn trots op klanten als Motip Dupli en op de fijne samenwerking in al die jaren. We zijn Motip Dupli dankbaar voor de samenwerking en hopen op nog vele jaren.

We zijn dan ook graag afgereisd naar Wolvega met een zoete traktatie.

Taart voor Motip Dupli

Motip Dupli

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Motip Dupli voorkant

Door de jarenlange ervaring en het hoge niveau van know-how, zijn wij verregaand gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van spuitbussen en lakstiften. Plamuren, kwastblikken, triggers en flacons completeren het totaalconcept.

Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen.

Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

motip logo

Bezoek de website van Motip Dupli

     

Contact
Crown Business Center
Welcome CCS
Ericssonstraat 2

5121 ML RIJEN
T 013-571 88 44